
اطلاعات تماس
- آدرس : مسافرنامه، نشریه برخط گردشگری، انجمن سفر، فرهنگ و رسوم
- تلفن : 88815128
- فکس : 88815128
- -info@mosafernameh.ir
درباره ما
وبسایت مسافرنامه نشریه گردشگری برخط رسانه انجمن سفر، فرهنگ و رسوم دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. هدف ما آموزش و اطلاع رسانی در حوزه گردشگری، فرهنگ و رسوم میباشد.
غذاهای سنتی یزد
/در اخبار, انجمن, راهنما, سفر/توسط modirغذاهای سنتی یزد | معرفی کامل خوراکیهای محلی یزد شهر تاریخی یزد، با معماری خشتی و بادگیرهای زیبا، نه تنها از نظر فرهنگی و تاریخی بلکه در زمینه خوراک و غذاهای محلی نیز بسیار غنی است. غذاهای سنتی یزد تلفیقی از ذوق، سادگی و طعمهای خاص هستند که از دل تاریخ و فرهنگ مردمان […]
سوغات یزد
/در اخبار, انجمن, راهنما, سفر/توسط modirسوغات یزد | معرفی کامل شیرینیها و صنایع دستی یزدی سوغات یزد؛ شیرینیها، صنایع دستی و یادگاریهای ماندگار شهر تاریخی یزد با معماری منحصر بهفرد و فرهنگ غنی خود، یکی از مهمترین مقاصد گردشگری ایران به شمار میرود. اما چیزی که سفر به یزد را خاصتر میکند، سوغات رنگارنگ و اصیل آن است. از شیرینیهای […]
جاذبه های گردشگری یزد
/در اخبار, انجمن, راهنما, سفر/توسط modirجاذبه های گردشگری یزد شهر یزد با معماری خشتی، کوچههای پیچدرپیچ و تاریخ کهنی که در دل خود دارد، یکی از جذابترین مقاصد گردشگری ایران به شمار میرود. در ادامه با مهمترین مکانهای دیدنی این شهر آشنا میشویم: بافت تاریخی یزد بافت تاریخی یزد یکی از منحصر بهفردترین نمونههای معماری کویری در جهان است […]
رستورانهای کرمان
/در اخبار, انجمن, راهنما, سفر/توسط modirبهترین رستورانهای کرمان برای تجربه غذاهای محلی چرا رستورانهای کرمان خاص هستند؟ غذا خوردن در سفر فقط رفع گرسنگی نیست؛ بلکه بخشی از تجربه فرهنگی شماست. کرمان با غذاهای محلی متنوع و رستورانهایی با فضای سنتی، یکی از بهترین مقاصد برای علاقهمندان به آشپزی اصیل ایرانی است. در ادامه با چند مورد از بهترین […]
غذاهای محلی کرمان
/در اخبار, انجمن, راهنما, سفر/توسط modirغذاهای محلی کرمان؛ طعمی از فرهنگ کویر آشنایی با فرهنگ غذایی مردم کرمان استان کرمان نهتنها به جاذبههای تاریخی و طبیعیاش شناخته میشود، بلکه از لحاظ تنوع غذایی نیز بسیار غنی است. غذاهای محلی کرمان بازتابی از شرایط اقلیمی، محصولات بومی و فرهنگ کهن این سرزمین هستند. استفاده از ادویههای خاص مانند زیره کرمانی، […]