کارتینگ

آشنایی با کارتینگ قسمت پنجم

اصولی برای حرفه ای شدن در کارتینگ

اگر هدفتان از ورود به ورزش کارتینگ صرفا تفریحی و تفننی نیست، و قصد دارید این شاخه ی ورزشی را به صورت اصولی و هدفمند یاد بگیرید و به صورت حرفه ای آن را ادامه دهید، باید طبق اصول و قواعدی پیش روید که شما را در مسیر درستی قرار دهند و به مقصد درستی برسانند. فرقی نمی کند کارتینگ باشد یا هر ورزش دیگری، چرا که برای پیش زدن از دیگران و پیشرفت کردن و رسیدن به سطح حرفه ای، نیاز دارید بیش از دیگران تلاش کنید و خواسته یا ناخواسته وارد عرصه رقابت شوید و توانمندی هایتان را مدام با دیگران بسنجید و در صدد بهبود و بالا بردن آن باشید. زمان بیشتری را به تمرین اختصاص دهید و خود را در این مسیر مجهز به مهارت های بیشتر و آگاهی بیشتر کنید.

استاندارد جهانی سن شروع کارتینگ را از 6 سال به بالا اعلام کرده و حتی ماشین های کارت در اندازه های متفاوت و همچنین برای استفاده ی این سنین ( 6 سال به بالا ) نیز طراحی و ساخته شده اند. اما در کشور ما کلاس های آموزشی کارتینگ معمولا برای رده های سنی نوجوانان و جوانان این امکان را فراهم دارند.

معمولا حس جرات و جسارت و بی پروایی در سنین پایین تر بیشتر خودشان را نشان می دهند، همین امر موجب می شود یادگیری با سرعت بیشتری و با کیفیت تر در سنین پایین رخ دهد. علاوه بر فاکتور سن، از دیگر فاکتور های مهم و اساسی در آموزش کارتینگ برای حرفه ای شدن در آن، فاکتور وزن است. داشتن وزن ایده آل یکی از اصول اساسی و پایه ای کارتینگ است. زیرا اگر که وزن شما از یک حد مشخصی بیشتر باشد، موجب خواهد شد از شتاب خودرو ی کارت تان کاسته شود و همین امر شما را از رقابت در سطح حرفه ای باز می دارد و مانع پیشرفت تان می شود. از این جهت وزن مناسب و استاندارد یک راننده کارتینگ باید بین ۸۰ تا ۸۵ کیلوگرم باشد. زیرا حداقل وزن مجاز برای یک خودروی کارت همراه با سرنشین آن با لباس و کلاه و تجهیزات لازم باید 168 کیلوگرم باشد. وزن خود خودروهای کارت چیزی در حدود 80 تا 83 کیلوگرم است، پس قاعدتا وزن راننده ی آن با لباس و سایر وسایل مورد نیاز میباید در حدود 80 تا 83 کیلو گرم باشد.

از بحث این دو فاکتور که بگذریم، مورد مهم دیگر در راستای حرفه ای شدن در کارتینگ، گذراندن دوره های آموزشی تخصصی و اصولی این ورزش است. دوره های آکوزشی کارتینگ شامل 3 دوره به شرح زیر است:

  • دوره ی آماتور
  • دوره ی نیمه حرفه ای
  • دوره ی حرفه ای

در ایران هر دوره شامل 5 جلسه می باشد. که تحت نظارت و آموزش پیشکسوتان و مربیان مجرب در این شاخه ی ورزشی علاقه مندان آموزش های لازم را خواهند دید. این آموزش ها شامل دو بخش تیوری و عملی هستند، که دانش آموزان پس از پشت سر گذاشتن یادگیری قواعد اولیه و بخش های فنی به صورت تیوری، وارد بخش عملی شده و تجربه ی نشستن پشت ماشین های کارت را بدست خواهند آورد.

همدان

سوغات همدان قسمت دوم

همدان که به عنوان پایتخت سفال ایران نیز شناخته می‌شود در هر چهار فصل سال دارای جذابیت‌های بی‌شماری است. این جاذبه‌های تاریخی و سوغات همدان توریست‌های زیادی را راغب می‌کند که با تور همدان همسفر شده و سفری به این شهر داشته باشند. اگر شما نیز علاقه‌مند هستید برنامه‌ریزی برای سفر به همدان انجام دهید، با ما همراه شده و با سوغات همدان بیشتر آشنا شوید.

حلوا زرده یکی از سوغات مخصوص همدان

اگر در بازار همدان گشتی بزنید و به سراغ شیرینی فروشی‌های محلی این شهر بروید، حتماً حلوا زرده که یکی از معروف‌ترین و خاص‌ترین سوغات همدان است را مشاهده خواهید کرد. برای تهیه این دسر خوشمزه که رنگی زرد مایل به نارنجی دارد باید مواد اولیه آن را که شامل زرده تخم مرغ، شکر، گلاب، کره یا روغن و زعفران است آماده کنید.

برای تهیه حلوا زرده ابتدا باید زرده‌های تخم مرغ را با شکر مخلوط کره و به اندازه‌ای مواد را هم بزنید که رنگ آن روشن شود و تخم مرغ‌ها پف کنند. سپس باید کره یا روغن را درون یک تابه بریزید و روی حرارت بگذارید. پس از این که دمای روغن افزایش پیدا کرد، مواد را درون تابه بریزید و شعله گاز را کم کنید.

در این مرحله باید صبر کنید تا حلوا خودش را بگیرد. سپس باید زعفران و گلاب را با هم ترکیب کرده و به مواد درون ماهیتابه اضافه کنید. حال باید مواد را هم بزنید تا ترکیب شوند و مجدداً ماهیتابه را روی حرارت بگذارید. پس از این که حلوا برای چند دقیقه جوشید می‌توانید آن را از روی حرارت بردارید و پس از این که مقداری خنک شد حلوا را درون یخچال بگذارید تا برای سرو آماده شود. این دسر خوشمزه و مقوی را می‌توانید در وعده صبحانه یا عصرانه سرو کنید.

برساق همدان

یکی دیگر از سوغات همدان که گردشگران هنگام سفر به این شهر آن را خریداری می‌کنند نان محلی برساق است. این نان در دیگر شهرهایی که با استان همدان همسایه هستند نیز پخته می‌شود، اما همدانی‌ها برای تهیه برساق از دستور پخت خاصی استفاده می‌کنند. به همین دلیل نان برساق همدان نسبت به دیگر شهرها شهرت بیشتری دارد.

آرد، شکر، آب، روغن، تخم مرغ، بکینگ پودر و شیر مواد اولیه‌ای هستند که برای پخت برساق همدان به آن‌ها نیاز دارید.

برای تهیه این نان باید ابتدا آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و چند بار آرد را الک کنید. سپس روغن را به مواد اضافه کنید. در این مرحله باید تخم مرغ‌های زده شده و شکر را به خمیر اضافه کنید و آن را به اندازه‌ای ورز بدهید که خمیر به دست نچسبد. سپس باید خمیر را درون ظرف بسته قرار داده و به مدت 2 ساعت صبر کنید تا خمیر حجم بگیرد. در این مرحله باید تکه‌هایی از خمیر را جدا کرده و به شکل دلخواه در بیاورید. حال باید نان‌ها را درون روغن سرخ کنید.

از دیگر سوغات همدان که می‌توانید آن‌ها را هنگام سفر با تور همدان تهیه کنید می‌توان به انگشت پیچ، شیرینی نان چای، خشکبار، باسلوق، نان شیرمال، شیره انگور، شیرینی سنل، نان نارگیلی، چای بغدادی، عسل، نقل و حلوا ارده، گز و راحت الحلقوم اشاره کرد.